Agjencia Zhurnal.mk.

PDE e Arijanit Hoxhës mban Kuvendin Themelues

Shkup, 12 gusht – Partia Demokratike Evropiane quhet subjekti i ri politik i nisur nga Arjanit Hoxha, ish zëvendëskryetar i Lëvizjes Besa.

Kjo parti mban sot në Shkup, Kuvendin Themelues ku do të zgjedhë organet drejtuese të saj.

Kjo parti do të përfaqësohet edhe në Kuvend me një deputet, pasi deputeti Bastri Bajrami zgjodhi t’i bashkohet Arjanit Hoxhës në këtë rrugëtim.

Related posts

Më ftohtë dhe më së shumti borë në Kodër të Diellit

D V

Këshilli i 30-të ministror i OSBE-së në Shkup (drejtpërdrejt)

D V

Aeroplani i Lavrovit ka ardhur në Shkup përmes Turqisë dhe Greqisë, Bullgaria nuk ka lejuar fluturimin për shkak të Zaharovës

D V