Agjencia Zhurnal.mk.

Pasagjerët dëgjuan një ‘goditje të fortë’, bënë pothuajse të gjithë udhëtimin 14-orësh me një vrimë të hapur në anën e aeroplanit

asagjerët e tmerruar të një aeroplani mbetën në panik kur zbuluan se aeroplani i tyre kishte bërë pothuajse të gjithë udhëtimin 14-orësh me një vrimë të madhe në njërën anë të tij.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ata dëgjuan një zhurmë të fortë vetëm 45 minuta pasi aeroplani i tyre u ngrit – dhe kur u ulën, ata kuptuan se zhurma ishte një goditje që kishte krijuar disi një vrimë në aeroplanin e tyre.

Kështu, aeroplani i Emirates nga Dubai në Aeroportin Ndërkombëtar të Brisbane kishte qenë në ajër për gati 14 orë me një “boshllëk” në anën e majtë.

asagjerët e tmerruar të një aeroplani mbetën në panik kur zbuluan se aeroplani i tyre kishte bërë pothuajse të gjithë udhëtimin 14-orësh me një vrimë të madhe në njërën anë të tij.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ata dëgjuan një zhurmë të fortë vetëm 45 minuta pasi aeroplani i tyre u ngrit – dhe kur u ulën, ata kuptuan se zhurma ishte një goditje që kishte krijuar disi një vrimë në aeroplanin e tyre.

Kështu, aeroplani i Emirates nga Dubai në Aeroportin Ndërkombëtar të Brisbane kishte qenë në ajër për gati 14 orë me një “boshllëk” në anën e majtë.

Related posts

Burkina Faso ofron shpërblim për gjetjen e të kërkuarve

Xh M

Zvicra refuzon ta ndihmojë Ukrainë me 5 miliardë franga

Xh M

Kina si vendi më i madh në zhvillim në botë bazohet në faktet dhe ligjin ndërkombëtar.

Xh M