Agjencia Zhurnal.mk.

Pas vrasjes në Kavadar, nëna me fëmijën e mitur e braktisi qytetin

Kavadar, 16 nëntor – Pas vrasjes në Kavadar  për të cilën një banor 45 – vjeçar i Kavadarit mori paraburgim 30-të ditësh për vrasjen e bashkëqytetarit 59-të vjeçar, në opinion dolën informata se mosmarrëveshja e disa njerëzve  ishte rreth kujdestarisë së fëmijës nga lidhja jashtëmartesore.

 

Nga Qendra për punë sociale informojnë për MIA-n se e kanë kontaktuar nënën e fëmijës E.R. e cila i ka njoftuar  që pas njohurive për ngjarjen që ndodhi, së bashku me  fëmijën e mitur e  braktisi territorin e komunës së Kavadarit dhe gjendet në një territor tjetër ku është më e sigurt.“QPS Kavadar do të ndërmarrë masa sipas Ligjit për familje, ndërsa të cilat  janë në interes të të drejtave të fëmijës”, potencojnë për MIA-n nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.Sipas MBPB-së, sot rreth orës 04:30 në Kavadar, nëpunësit policor nga Stacioni policor Kavadar e privuan nga liria H.S. (45) nga Kavadari.

Ai dyshohet se rreth orës 23:30 minuta , gjatë një llogaritje fizike mes disa personave në rr. “Metodija Xhunov” në “Brushansko Maalo” në Kavadar, ka përdorur edhe gjëra të forta, dhe personit Z.P.(59) nga Kavadari i ka shkaktuar plagë i cili më vonë vdiq në spitalin e Kavadarit.Në lidhje me ngjarjen në Stacionin policor në Kavadar deri tani është realizuar bisedë me S.A.(37), A.A.(63), A.M.(42) dhe  Xh.H(19), të gjithë nga Kavadari. Ndërmerren masa  për zbardhjen e rastit.

Related posts

Ganiu siguron 70 vende parkimi në Fushë Tophanë

Z H

Ministri i Drejtësisë në Strasburg nënshkroi konventën për luftë kundër falsifikimit të barnave dhe Protokollin 16

N E

Me formimin e rrjetit, Maqedonia e Veriut dhe Bullgaria së bashku dhe në mënyrë të koordinuar do të përballet me zjarre pyjore

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More