Agjencia Zhurnal.mk.

Pa ujë shfrytëzuesit e rrugës Fushë Tophanë

Shkup, 21 nëntor – Për shkak të një defekti në f 2 në rrugën 376 në Fushë Tophanë, sot pasdite ndërprerje të furnizimit me ujë kanë shfrytëzuesit e rrugës Fushë Tophanë.

 

Siç informojnë nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup, furnizimi është ndërprerë prej orës 17:30 e deri në përfundimin e defektit.

Related posts

Nikolovski nga Tirana: Vazhdojmë të thellojmë bashkëpunimin me Shqipërinë

Xh M

Fajnans think për Raportin e KE-së: Vlerësimi për ambientin ekonomik është dukshëm i përmbajtur

Z.H

Ahmeti obligon kandidatët e BDI-së me 5 përbetime programore

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More