Agjencia Zhurnal.mk.

Pa ujë pjesë e Kondovës dhe Svillarës

Shkup, 7 dhjetor- Për shkak të riparimit të defektit në rrugë F-400 mm në rr. 1 në fshatin Kondovë, (mbi Medresen) sot me ujësjellës të ndërprerë do të jenë shfrytëzuesit e Medresesë, shtëpitë sipër dhe përreth Medresesë, pjesë e rr. 1 dhe 2 nga f. Kondovë, f. Svillare dhe Fakulteti i Shkencave Fetare, në Komunën e Sarajit.

 

Siç kumtoi QRMK Shkup pas njoftimit nga NP Ujësjellës dhe Kanalizime, ndërprerja do të jetë nga ora 08:00 deri në përfundim të aktiviteteve.

Related posts

Rexhepi: Ende kam bindjen se do të marim datë për negociata, ndoshta edhe në janar

Z H

Ruskoska: Edhe Kamçev edhe Janakieski mund të ikin

Z H

“Stop përdorimit të fishekzjarreve” – ushtrim i simuluar për rrezikun nga mjetet piroteknike (Video)

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More