Agjencia Zhurnal.mk.

Pa ujë një pjesë e rrugës “Koce Metalec”

Shkup, 16 tetor – Për shkak të një defekti F-100mm në rrugën “Gemixhiska” pa numër sot është ndërprerë furnizimi i ujit për përdoruesit e një pjese të rrugës “Koce Metalec”.

Ndërprerja e furnizimit të ujit, siç informuan nga  NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” Shkup, është bërë nga ora 09:15 deri në riparimin e defektit.

Related posts

“Zgjedhjet”, Kovaçevski: Nesër ftesë partive, të hënën takimi i liderëve!

Xh M

Trençevska: Masat kundër krizës mbulojnë mbi 187,000 pensionistë

Xh M

Takim mes Kuvendit studentor të UKM-së dhe MASH-it: Vakt javor i subvencionuar, pagesa retroaktive e bursave deri më 15 dhjetor

Xh M