Agjencia Zhurnal.mk.

Pa rrymë shfrytëzuesit e disa rrugëve në komunat Qendër, Studeniçan dhe Butel

Shkup, 13 dhjetor – Nga EVN Maqedoni SHA informojnë se sot pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e disa rrugëve në komunat Qendër, Studeniçan dhe Butel.

Në periudhën prej orës 8:30 deri në orën 11:00, pa rrymë do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve nga rruga “Zagrebska” dhe rreth kishës Shën Gjon Pagëzori në komunën Qendër.

Pa rrymë në periudhën prej orës 11:00 deri në orën 12:00, do të jenë shfrytëzuesit nga rruga “Kosturski heroi” (29-nëntori) nr. 9 dhe 17, një pjesë e rrugës “9 Maji”, rruga “Petar Pop Arsov” nr.18 dhe 14A, në komunën Qendër.

Në periudhën prej orës 9:00 deri në orën 12:00, rrymë nuk do të kenë shfrytëzuesit e fshatit Moranë, komuna Studeniçan.

Nga EVN Maqedoni SHA informojnë se pa rrymë në periudhën prej orës 9:00 deri në orën 14:00, do të jenë shfrytëzuesit e një pjese të Vizbegut, firmat Marmaris, Remzi Isaki dhe konsumatorët përeth, komuna Butel.

Në periudhën prej orës 9:00 deri në orën 13, rrymë nuk do të kenë shfrytëzuesit e rrugës “Sharski Odred”, një pjesë e rrugës “Elisie Popovski-Marko”, një pjesë e rrugës “Vodnjanska”, te furra Shën Nikolla, rruga “Kozara”, në komunën Qendër. 

Related posts

Ambasadorja ukrainase në Shkup: Agresioni rus në Ukrainë, sulm ndaj gjithë botës demokratike

Xh M

Mjekët kërkojnë rritje pagash e pacientët shërbime

Xh M

Dallimet në paga, rritet numri i punëtorëve me pagë minimale, Sektori IT kryeson me pagë më të lartë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy