Agjencia Zhurnal.mk.

Pa rrymë një pjesë e Sarajit, Çuçer Sandevës dhe Markova Sushica

Shkup, 31 tetor 2022 – Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, sot do të mbeten pa energji elektrike një pjesë e komunave Saraj, Çuçer Sandevë dhe vendbanimi për fundjavë, Markova Sushica.

 

Në periudhën prej orës 08:45 deri në ora 12:00, pa energji elektrike do të jenë përdoruesit e fshatit Semenishtë të Sarajit. Nga ora 9:00 deri në ora 14:00, pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e vendbanimit Vikendici nga fshati Banjani në Çuçer Sandevë dhe nga ora 9:00 deri në ora 15:00, një pjesë e vendbanimit për fundjavë Markova Sushica.

Related posts

Alternativa: Amendament kushtetues për luftimin e korrupsionit

Xh M

Bytyqi pret një inflacion mesatar vjetor prej 10 deri në 11 për qind

Xh M

Bilalli: Ta shfrytëzojmë presionin ndaj Bullgarisë për shkak të Ukrainës

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More