Agjencia Zhurnal.mk.

Pa energji elektrike një pjesë e konsumatorëve të Qendrës, Sarajit dhe Gjorçe Petrovit

Shkup, 15 dhjetor – Pa energji elektrike nesër do të jenë një pjesë e konsumatorëve të komunave Qendër dhe Gjorçe Petrov për shkak të ndërhyrjeve tashmë të caktuara teknike.

 

Në orën prej 9 deri 14 pa energji elektrike nesër do të jenë konsumatorët e rrugës Stiv Naumov ndërtesa 102-G dhe 102-D në Komunën Qendër dhe nga ora 9:30 – 13:30 konsumatorët e fshatrave: Kondovë, Lubin, Svillare e Poshtme dhe e Epërme, Rashçe, Kopanicë, Radushë, Dvorcë, Orashje, Graçan në Komunën e Sarajit, si dhe lagjja e quajtur Vele Pole dhe një pjesë e fshatit Kuçkovë në Komunën e Gjorçe Petrovit. 

Related posts

Në vend të pacientëve qentë ecin nëpër dhoma në spitalin e Kërçovës

N E

MPJ: Nga 2 janari masa shtrënguese për hyrje në Mal të Zi

D V

Ky është kandidati i PDSH-së për komunën e Zhelinës

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More