Agjencia Zhurnal.mk.

Pa energji elektrike nesër dhe pasnesër disa komuna të Shkupit

Shkup, 27 dhjetor – Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin elektro-shpërndarës, pa energji elektrike nesër dhe pasnesër do të jenë një pjesë e konsumatorëve në lagjen Ilinden, ndërsa pasnesër një pjesë e komunave Zelenikovë dhe Qendër.

Pa energji elektrike prej orës 10.00 deri 12.00 do të jenë konsumatorët e rrugës 19 dhe objektet pas ndërtesës së komunës në lagjen Ilinden.

Ndërprerje të energjisë elektrike pasnesër nga ora 09.00 deri 13.00 do të jenë konsumatorët e fshatit Gradovc në Komunën e Zelenikovës. Në periudhën nga ora 09.00 deri 14.00 pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e disa pjesë të rrugëve “Vostaniçka”, “Partenij Zografski”, “Cërniçe”, “Dimitar Berovski”, “Sllavejko Arsov” dhe rruga “Bellgradska” në Komunën Qendër.

Related posts

KRSKRr Maqedoni: Gratë më rrallë shkaktojnë aksidente me pasoja fatale

D V

Gërkovska: Me transformimin digjital të shoqërisë, ne rrisim efikasitetin

Xh M

Ky është dënimi për futbollistin e Drenicës pas ndërhyrjes së ashpër në kundërshtarin

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More