Agjencia Zhurnal.mk.

Oda ekonomike do të mbajë konferencë shtypi rreth Ligjit për ndryshimin e Ligjit për tarifë doganore

Shkup, 17 dhjetor – Oda ekonomike e Maqedonisë së Veriut, Ministria e Financave dhe Drejtoria doganore sot do të mbajnë konferencë të përbashkët për shtyp me temë “Ligji për ndryshimin e Ligjit për tarifë doganore dhe Marrëveshja mes OEMP dhe Drejtorisë doganore për edukimin e operatorëve ekonomikë në fushën e punës doganore.

 

Në konferencë për shtyp është paralajmëruar prania e Branko Azeskit, kryetar i Odës ekonomike të Maqedonisë së Veriore, Fatmir Besimi, ministër i Financave. Sllavica Kutirov, drejtori i Drejtorisë doganore dhe Antoni Peshev, drejtor ekzekutiv i Odës ekonomike të Maqedonisë së Veriore.

Related posts

Strategjia nacionale për burgjet, Nuhiu: Investimi më i madh në histori

Redaksia

Kasami: Rruga “Strasho Pinxhur” po ndërtohet sipas të gjitha kritereve të nevojshme

Z.H

Zëvendësministri i Mbrojtjes, Hasani, në takim me iniciativën SHBA-Karta e Adriatikut

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More