Agjencia Zhurnal.mk.

Nuk do të ketë sërish gjykim për rastin “Lagja e Trimave”

Shkup, 1 janar – Rasti “Lagja e Trimave” nuk do të shkojë në gjykim të sërishim për arsye se Gjykata e Lartë vendosi ta vërtetojë vendimin gjyqësor të Gjykatës së Apelit.

 

“Ankesat e të akuzuarve refuzohen si të pabazuara”, thuhet në vendimin gjyqësor të Gjykatës së Lartë.

Sipas vendimit gjyqësor, shumica e të akuzuarve kanë burg të përjetshëm për rastin “Lagja e Trimave”. 13 të pandehur kanë burg me 40 vite, 5 persona u dënuan me 20 vjet burgim, një person 18 vjet burg dhe nga dy të akuzuar u burgosën me 14, 13 dhe 12 vjet.

Katër të tjerë u liruan për shkak se prokuroria nuk dha mjaftueshëm dëshmi.

Related posts

Rasti “Tortura”/ Mijallkov dhe gjashtë të tjerë lirohen nga akuza

Z H

Shahpaska: Regjistrimi do të pasqyrojë nevojat në qendrat e personave me aftësi të kufizuar

Z H

Kufizimet për hyrje në Mal të Zi nuk vlejnë për banorët e Maqedonisë së Veriut

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More