Agjencia Zhurnal.mk.

Njerëzit po e kuptojnë gabimin e makinës larëse që i bën peshqirët e tyre të kundërmojnë dhe po ndryshon mënyrën se si lajnë rrobat

Shumë njerëz sapo e kanë kuptuar se në të vërtetë po i bëjnë peshqirët e tyre të kundërmojnë me një gabim të zakonshëm të lavatriçes.

 

Identifikimi i gabimit të makinës larëse po ndryshon mënyrën se si ata i lajnë rrobat dhe i mbajnë peshqirët pa erë. Renae ndan sekretin në një video të TikTok, duke ndryshuar përgjithmonë mënyrën se si njerëzit lajnë rrobat e tyre.

E njohur në platformë si @renduh, ajo përdor prezencën e saj sociale për të edukuar shikuesit mbi teknikat për të zgjeruar përdorimin e makinës tuaj larëse dhe tharëse, metodat e bukura të jetës dhe videot e reagimit.

Në një video të pastrimit, ajo thotë se era e fortë në peshqirët tuaj mund të ketë të bëjë me detergjentin që po përdorni në rrobat tuaja dhe faktorë të tjerë të rëndësishëm. Ajo fillon videon virale duke reaguar ndaj një videoje tjetër të një gruaje të frustruar për erën e rëndë të peshqirëve të saj dhe duke mbajtur një shishe me llak freskues pëlhure.

“Dhe peshqirët e mi ende kanë erë si të elefantit”, thotë gruaja në video para se t’i prehet videoja e radhës. Më pas Renae hyn, duke thënë: “Kisha disa nga ndjekësit e mi që më etiketuan në videon tënde dhe në fakt kam një sugjerim për atë që mund të ndodhë me peshqirët e tu”.

Ajo fillimisht u thotë shikuesve se një nga problemet mund të lidhet me datën e blerjes së lavatriçes së tyre. “Nëse lavatriçe juaj është blerë në 15 vitet e fundit, ka shumë të ngjarë që është me efikasitet të lartë që do të thotë se duhet të përdorni detergjent me efikasitet të lartë me të”, shpjegon ajo.

Në një shënim pozitiv, ajo shton se nuk duhet të shqetësoheni shumë nëse detergjenti juaj është apo jo me efikasitet të lartë, sepse ndoshta është. Në fakt është më e vështirë të gjesh një detergjent që nuk është me efikasitet të lartë pasi shumica janë bërë për të përmbushur nevojat e kërkuara të makinerive moderne.

“Detergjenti me efikasitet të lartë është shumë i përqendruar kështu që ju duhet të përdorni vetëm dy lugë gjelle prej tij”, pohon ajo. Megjithëse mund të jeni skeptik për të përdorur një sasi kaq të vogël, pasi shumica janë të kushtëzuar të përdorin një kapak ose më shumë. Shumica e makinave të larjes janë programuar për pastrim me një lugë minimale.

Nëse jeni duke përdorur më shumë se sasia e rekomanduar, pajisja juaj nuk po e shpëlan të gjithë produktin. Nëse keni përdorur shumë për një kohë të gjatë, atëherë me siguri keni një grumbullim detergjenti brenda makinës suaj”, thotë ajo. Megjithëse videoja origjinale fitoi mbi tetë milionë shikime, videoja e fundit e rishpërndarjes së Renae-s është gjithashtu në trend me mbi 70 mijë pëlqime.

Related posts

Një ujëvarë termale në Rumani është ngrirë për herë të parë në vitet e fundit

D V

Fjalë të urta nga populli francez

Xh M

Edhe ushtrimet mund ta përshpejtojnë procesin e plakjes – shmangni gabimet që mund t’ju kushtojnë

Lea Muslija

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More