Agjencia Zhurnal.mk.

Një zjarr tjetër pyjor ka shpërthyer në territorin e komunës së Ilindenit

Shkup, 26 gusht – Rreth orës 16 ka shpërthyer një tjetër zjarr afër fshatit Buçinci dhe Ajvatovci në territorin e Komunës së Ilindenit, në një pyll me pisha dhe po përhapet me shpejtësi të madhe. Është angazhuar një ertraktor për shuarjen e zjarrit, informon Qendra për Menaxhim me Kriza (QMK).

“Sot rreth orës 16 ka shpërthyer një zjarr pyjor afër fshatit Buçinci dhe Ajvatovci – komuna e Ilindenit në një pyll me pisha. Po përhapet me shpejtësi. Krahas zjarrfikësve nga Brigada për mbrojtje kundër zjarreve -Shkup është angazhuar edhe një ertraktor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim (DMSH), njofton QMK.

Related posts

Uji për pije në Shkup është i sigurt dhe mikrobiologjikisht cilësor

D V

Nxënës, shokë, prindër, qytetarë nënshkruhen në Librin e zisë në SHF “Johan Hajnrih” – Pestaloci” për të ndjerën Vanja Gjorçevska

D V

QMK: 1,522 thirrje në 112, gjithsej 25 zjarre në fundjavë

D V