Agjencia Zhurnal.mk.

Një pjesë e Komunës së Karposhit dhe Gjorçe Petrovit pa energji elektrike

Shkup, 25 shtator – Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes, sot pa energjie lektrike do të mbeten një pjesë e konsumatorëve të komunave Karposh dhe Gjorçe Petrov, njoftoi QRMK – Shkup.

 Në periudhën prej orës 9:00 deri në orën 12:00, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugëve “Vllae”, “France Preshern”, “Aco Shopov” dhe “Dragutin Avramovski – Gute” në Komunën e Karposhit.

 Në periudhën nga ora 12:00 deri në orën 14:00, pa energji elektrike  do të mbesin konsumatorët e ndërtesës nr. 107 në bulevardin “Partizanski Odredi” në Komunën e Karposhit.

Në periudhën nga ora 12:00 deri në orën 18:00, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugës “Shar Planina” në Komunën e Gjorçe Petrovit. 

Related posts

Alarmante/ 46 raste të reja me HIV/AIDS në vend këtë vit, 10 më shumë se vitin e kaluar

Xh M

Vazhdojnë kërkimet për 14-vjeçaren e zhdukur nga Shkupi

Xh M

Mërgimtarët në Zvicër hapin dyert për liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim

Xh M