Agjencia Zhurnal.mk.

Një pjesë e Gazi Babës nesër pa ujë

Shkup, 5 Shtator – Ujësjellësi dhe kanalizimi njofton se me datë 06.09.2022 (e Martë) për shkak të defektit në rrugë f-2 inç në rr. “Pero Nakov” nr.105, në periudhën nga ora 08:30 deri në përfundim të punës, përdoruesit nga rruga “Pero Nakov”, si dhe godinat e Bonum, Bricolage dhe disa objekte banimi private më të vogla që ndodhen pranë tyre në komunën e Gazi Babës nuk do të kenë ujë.

Related posts

Gërkovska: Pjekuri demokratike në periudhën zgjedhore dhe të dimë të dallojmë aktivitetet partiake dhe shtetërore

Xh M

Skandali në Onkologji huton qytetarët  – S’ka detaje nga Prokuroria për hetimet

Xh M

Mariçiq: Jo ndryshime ligjore, por nevojitet dinamikë ku i gjithë procesi për dhënien e pasaportave do të përfundonte këtë verë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy