Agjencia Zhurnal.mk.

Një burrë nuk e tradhton kurrë një grua të kësaj shenje të horoskopit

Natyra u ka dhënë përfaqësuesve të kësaj shenje zodiakale hijeshi dhe feminitet. Ato duan gjëra të bukura, buqeta dhe dhurata të shtrenjta. Për mashkullin e tyre ato mund të jenë shkatërruese, por gjithsesi burri do t’i dojë. Një grua me një tipar të tillë mund të lindë vetëm nën shenjën e Demit.

Gruaja e shenjës së Demit është një grua e ekzaltuar. Kombinon të gjitha cilësitë që burrat e fortë kërkojnë te një grua. Ajo është çuditërisht e qetë, e matur, por gjithashtu mund të humbasë durimin. Kjo e bën marrëdhënien e saj me një burrë të mprehtë dhe jo të mërzitshme.

Kjo është një grua inteligjente dhe burrat martohen me këtë mendje. Çdokush që ka fatin të zgjedh një grua të shenjës së Demit do të shpërblehet me një partner të patëmetë, që nuk do lë atë për gjithë jetën.

Çuditërisht, burrat qëndrojnë besnikë ndaj grave të shenjës së Demit, përkundër të gjitha vështirësive të karakterit të saj. Dhe ajo vetë është një grua tepër besnike dhe e përkushtuar.

Related posts

Pse burrat jetojnë më pak se gratë?

D V

9 arsyet pse gratë e forta marrin më pak dashuri

D V

Stresi transmetohet: Si të shmangni “infektimin” nga të tjerët

D V