Agjencia Zhurnal.mk.

Një brez, një rrugë

Kina ka mbrojtur gjithmonë parimin e konsultimeve të përbashkëta, kontributit të përbashkët e përfitimeve të përbashkëta dhe zhvillimi i nismës “Një brez, një rrugë” tregon mençurinë kineze.

Me akumulimin e 5000 viteve të mençurisë kineze, ndërtimi i “Një brez, një rrugë” do të vazhdojë të japë energji të re dhe shpresë të re për zhvillimin e botës.

Kina ka mbrojtur gjithmonë parimin e konsultimeve të përbashkëta, kontributit të përbashkët e përfitimeve të përbashkëta dhe zhvillimi i nismës “Një brez, një rrugë” tregon mençurinë kineze. Me akumulimin e 5000 viteve të mençurisë kineze, ndërtimi i "Një brez, një rrugë" do të vazhdojë të japë energji të re dhe shpresë të re për zhvillimin e botës.

Posted by ZHURNAL.MK on Monday, October 9, 2023

Related posts

Letonia ndalon importet e produkteve bujqësore ruse dhe bjelloruse

Xh M

Europol godet rrjetin e trafikantëve të njerëzve në Gjermani, Belgjikë dhe Francë! Arrestohen 19 persona, mes tyre edhe “koka e grupit”

Xh M

Tensionet në Lindjen e Mesme, rebelët Houthi sulmojnë qytetin izraelit, nuk ndalojnë goditjet ndaj anijeve në Detin e Kuq

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy