Agjencia Zhurnal.mk.

Nis rekrutimi i gjyqtarëve të rinj në të gjitha regjionet dhe avancimi i gjyqtarëve aktual

Komisioni i Gjyqtarëve në bazë të planit të aktiviteteve vjetore ka vazhduar rekrutimin e gjyqtarëve të rinj në të gjitha regjionet e Kosovës.

Pas shpalljes për rekrutim të gjyqtarëve të rinj nga të gjitha regjionet dhe trajnimit bazik të tyre në regjionet përkatëse, Komisioni i Gjyqtarëve ka filluar me testimet finale për rekrutimin e gjyqtarëve të rinj.

 

Sot është filluar me Regjionin e Prizrenit, Gjakovës dhe Pejës, ndërsa gjatë ditëve të ardhshme do të vazhdohet me regjionet tjera.

Në të njëjtën kohë, Komisioni do të bëjë edhe testimet me gjyqtarët aktual, të cilët kanë arritur zhvillimin e duhur për t’u avancuar në kategori më të larta.

Komisioni vazhdimisht bënë rekrutimin e gjyqtarëve, në mënyrë që të mbulojë të gjitha ndeshjet me gjyqtarë dhe t’i përgjigjet masovizimit që po ndodh me futbollin në Kosovë.

Related posts

Drita e konfirmon, derbi me Gjilanin zhvillohet siç ishte planifikuar

Lea Muslija

Shqipëria në Olimpiadën Dimërore Pekin 2022

Redaksia

Nuk kishte si të ndodhë ndryshe: Ronaldo përballë Messit në Champions Ligë

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More