Agjencia Zhurnal.mk.

Ngritët Iniciativë në Zvicër për ndihmë për shkollat në disa qytetet në Kosovë

Zvicër, 16 shtator – Një grup të rijnë vullnetar në Zvicër kanë ngrit iniciativë të plotësoj nevojat e arsimit sa i përket aktiviteteve fizike nëpër shkolla periferike të disa qytete që kanë nevojë për këto mjete si; topa, rrjete të fushave volejboll, futboll, pingpong, dhe lodra për fëmijët e klasave parafillore.

 

Në një komunikat e publikuar në rrjetet sociale “Facebook” ata kanë shkruar.

“Të dashur njerz vullnet mirë duam të iu njoftojmë për projektin e ri në bashkëpunim me disa shkolla në disa fshatra të komunave të ndryshme.

Ky projekt ka për qëllim të plotësoj nevojat e arsimit sa i përket aktiviteteve fizike nëpër shkolla periferike të disa qytetëve që kanë nevojë për këto mjete si; topa, rrjete të fushave volejboll, futboll, pinkpong, dhe lodra për fëmijët e klasave parafillore.

Në kuadër të këtij projekti qëllimi është që fëmijet tanë të krijojnë një shoqëri më të mirë dhe të shëndosh në shkolla dhe të qëndrojnë sa më larg nga lojërat digjitale për të jetuar në një realitet të tashëm.”, thuhet në njoftimin e tyre.

Related posts

Reagojnë Infermierët e Infektives: Të bashkuar do të punojmë, 60 euro nuk ua duam

Redaksia

Osmani në takim me Xhaferin: ‘Open Balkan’, mjet i Serbisë për shtrirje të hegjemonisë në rajon

D V

Qeveria ndalon eksportimin e peletit

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More