Agjencia Zhurnal.mk.

Ngjarje përfundimtare e ABOVE projektit Interreg – IPA CBC Greqi – Maqedonia e Veriut

Manastir, 30 nëntor – Agjencia për përkrahje dhe promovimin e turizmit në Republikën e Maqedonisë së Veriut sot në Manastir organizon ngjarje përfundimtare të projektit Interreg 9 IPA CBC Greqi – Republika e Maqedonisë së Veriut 2014-2020.

Ngjarja, siç u paralajmërua, ka për qëllim të ndahet bashkëpunikmi i suksesshëm, i rëndësishëm për zhvillimin e turizmit në mjediset rurale.

Programi Interreg IPA CBC “Greqia – Republika e Maqedonisë së Veriut 2014-2020” është program për bashkëpunm tejkufitar, të bashkëfinanciar nga Bashkimi Evropian në kuadër të Instrumentit për ndihmë paraqasëse (IPA II). Buxheti i përgjithshëm i Programit për periudhën 2014-2020 është 45.470.066 euro.

ABOVE është projekt, i cili ka për qëllim të xhirojë disa lokacione në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Republikën e Greqisë nga perspektiva e zogut me shfrytëzimin e dron teknologjisë.

Related posts

Aleksandër Vuçiq, po shqetësohet se po humb BDI-ja e Ali Ahmeti

Xh M

Bytyqi: Pagat në sektorin publik janë rritur me 70 për qind në mesatare që nga viti 2016

Xh M

7 vendet e Bashkimit Evropian me letër Brukselit: Përshpejtoni integrimin e Ballkanit

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy