Agjencia Zhurnal.mk.

Nga e hëna vaksinim edhe nëpër shtëpi, linjat telefonike ku mund t’i thërrisni ekipet

Shkup, 24 korrik – Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se prej të hënës, qytetarët që për shkaqe shëndetësore nuk mund të pranojnë vaksinën në pikat e vaksinimit, do të mund të vaksinohen në kushte shtëpiake.

Caktimi i terminit për vaksinimi do të bëhet duke u paraqitur në shtëpitë e shëndetit, kurse të njëjtën do të mund ta bëjnë edhe drejtpërdrejtë në pikat e vaksinimit, transmeton TV21.

Në vazhdim kontaktet për të caktuar vaksinimin në shtëpi:

Shtëpia e Shëndetit Berovë – 077 865 827 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 14,

Shtëpia e Shëndetit Manastir – 075 263 886 caktim i terminit prej orës 17 deri në ora 18,

Shtëpia e Shëndetit Vallandovë – 078 453 381 caktim i terminit prej orës 11 deri në ora 13

Shtëpia e Shëndetit Vevçan – 078 436 932 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Veles – 078 222 257 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Vinicë – 078 217 007 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Gostivar – 071 769 009 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Dellçevë – 076 487 611 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Demir Hisar – 075 662 469 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Kërçovë – 075 613 451 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 10

Shtëpia e Shëndetit Kratovë – 078 321 038 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Kriva Pallankë – 076 311 120 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 11

Shtëpia e Shëndetit Krushevë – 078 315 487 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 13

Shtëpia e Shëndetit Kumanovë – 075 239 148 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 13

Shtëpia e Shëndetit Makedonski Brod – 045 274 151 caktim i terminit prej orës 10 deri në ora 15

Shtëpia e Shëndetit Negotinë – 072 270 402 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 10

Shtëpia e Shëndetit Ohër – 071 366 564 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Pehçevë – 071 229 354 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 13

Shtëpia e Shëndetit Prilep – 078 313 625 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 12

Shtëpia e Shëndetit Probishtip – 071 581 719 dhe 071 366 186 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Radovish – 070 357 770 dhe 078 319 452 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14:30

Shtëpia e Shëndetit Resnjë – 070 290 017 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Rostushë – 078 241 071 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 13

Shtëpia e Shëndetit Shkup – 02 3134 629 caktim i terminit prej orës 12 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Sveti Nikollë – 075 402 365 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14:30

Shtëpia e Shëndetit Strugë – 077 665 590 dhe 076 243 403 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 12

Shtëpia e Shëndetit Strumicë – 034 321-380 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 13

Shtëpia e Shëndetit Tetovë – 078 330 185 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 15

Shtëpia e Shëndetit Shtip – 078 345 273 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 15

Shtëpia e Shëndetit Makedonska Kamenicë – 075 228 526 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14

Shtëpia e Shëndetit Gjevgjeli – 075 276 974 caktim i terminit prej orës 10 deri në ora 12

Shtëpia e Shëndetit Dibër – 077 978 903 caktim i terminit prej orës 09 deri në ora 12

Shtëpia e Shëndetit Kavadar – 072 250 330 dhe 076 218 169 caktim i terminit prej orës 08 deri në ora 10

Shtëpia e Shëndetit Koçan – 078 811 604 caktim i terminit prej orës 13 deri në ora 14.

Related posts

OSBE/ODIHR do t’i shpallë vlerësimet e para për zgjedhjet

D V

Siljanovska Davkova fitoi në 60 komuna, Pendarovski në tre, Osmani në 15, Taravari dhe Dimitrievski në një komunë

D V

Dimitrievski fitoi në Kumanovë, Taravari me fitore të ngushtë në Gostivar, ndërsa Jakimovski humbi në Karposh

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky