Agjencia Zhurnal.mk.

Nga deponitë e egra në disa komuna të Shkupit hiqen 300 tonë mbetje

Shkup, 17 gusht – Përafërsisht 300 metra kub, kryesisht mbetje dhe mbeturina ndërtimore, janë hequr dhe transportuar gjatë dy ditëve të fundit, në kuadër të aksionit të NP Higjiena Komunale-Shkup për largimin e deponive të egra.

Siç informojnë nga Ndërmarrja Publike aktivitetet u realizuan në Komunën e Karposhit – në venbanimin Zlokuqanë, në më shumë lokalitete të Komunës së Gjorqe Petrovit, si dhe në Komunën e Butelit – në rrugën Radishanska dhe në afërsi të tregut të vogël.

Ekipet e Ndërmarrjes gjatë natës së kaluar intervenuan edhe në rrugën “Maksut Sadik” në afërsi të Ambasadës së SHBA-së, ku vazhdimisht hidhet mbetje në mënyrë jo të rregullt në sipërfaqet publike. Nga lokaliteti në fjalë u largua edhe një deponi e madhe e egër, dhe më pas është bërë larje makinerike me auto-cisterna, citojnë nga NP Higjiena Komunale. 

Related posts

Gërkovska: Të gjitha institucionet kompetente duhet ta përmbushin pjesën e tyre të detyrës që të kemi sistem efikas rezistent ndaj korrupsionit

Xh M

Babai i Vanjës në gjykatë – kërkohet paraburgim!

Xh M

Babai i Vanjës sillet para Gjykatës Themelore Penale

Xh M