Agjencia Zhurnal.mk.

Nga 30 gushti fillon pagesa e pensioneve të gushtit

Shkup, 23 gusht – Nga 30 gushti do të fillojë pagesa e pensioneve të gushtit. Pagesa do të bëhet në katër grupe deri më 2 shtator.

Qeveria në seancën e sotme u rekomandoi bankave përmes filialeve dhe ekspoziturave të bankave të sigurojnë pagesë në para të gatshme të pensioneve të cilët nuk përdorin kartela, në katër grupe duke filluar nga e marta, 30 gusht

Pensionet deri në 11 mijë denarë do të paguhen më 30 gusht, pensionet deri në 14 mijë denarë më 31 gusht, pensionet deri në 18 mijë denarë më 1 shtator dhe pensionet mbi 18 mijë denarë më 2 shtator. 

Related posts

Nuredini: Progresi në mjedisin jetësor është i dukshëm

Z.H

Nuk votoi për Propozimin francez, ja si arsyetohet Trajanov

Xh M

Kovaçevski: Bllokimi i VMRO-DPMNE-së në Kuvend, për arsye politike

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More