Agjencia Zhurnal.mk.

Nesër ekip specialistësh në spitalin e Gjevgjelisë, 50 fëmijë janë ankuar për infeksione respiratore

Shkup, 8 korrik 2021 – Ministria e Shëndetësisë njofton se në Gjevgjeli janë shpeshtuar infeksionet respiratore te fëmijët në Gjevgjeli.

 

Siç njoftojnë nga MSH, ekip specialistësh do të dërgohen në spitalin e Gjevgjelisë nga ku ndihmë kanë kërkuar 50 fëmijë dhe foshnja me infeksione respiratore.

“Nesër ekipi i Klinikës së Pediatrisë në përbërje të mjekes Aspazija Sofijanova, Vesna Micevska dhe Valentina Jovanovska do të dërgohen në SP të Gjevgjelisë për t’i mbështetur pediatristët”, njoftojnë nga MSH.

Ndryshe, në spitalin e Gjevgjelisë deri tani janë hospitalizuar vetëm dy fosnja, ndërsa 20 fëmijë janë në terapi.

Related posts

Kandidati bullgar për president: Erdha në Maqedoni për t’i zgjatur dorën dhe për të bërë thirrje për arsye të shëndoshë

D V

Carovska: Me kualifikim dhe rikualifikim drejt mundësive më të mëdha për punësim

Z H

LSDM më 13 korrik do t’i publikojë 20-të kandidatët e parë për kryetarë komunash

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More