Agjencia Zhurnal.mk.

Nënshtetësia e oligarkut ukrainas/ Komisioni për Mbikqyrje të punës së ASK thërret mbledhje urgjente për raport të drejtorit Dimovski

Shkup, 14 Nëntor – Kryetari i Komisionit për Mbikëqyrjen e punës së Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe Agjencisë së Inteligjencës, Ljupço Prenxhov këtë mëngjes ka thirrur mbledhje në të cilën do të meret në pyetje drejtori Viktor Dimovski.

 

Në këtë mbledhje ka vetëm një pikë: “Roli i Agjencisë Kombëtare të Sigurisë në kontrollin e sigurisë së personit Alexander Onishchenko kur dhënia e mendimit pozitiv për marrjen e shtetësisë maqedonase”

Sot në mëngjes kam thirrur një mbledhje urgjente të Komisionit për Mbikëqyrjen e punës së Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe Agjencisë së Inteligjencës me një pikë të vetme në rendin e ditës “Roli i Agjencisë Kombëtare të Sigurisë në kontrollin e sigurisë së personit Alexander Onishchenko kur dhënia e mendimit pozitiv për marrjen e shtetësisë maqedonase”

Komisioni do të mbahet të mërkurën më 16.11.2022 dhe në të është ftuar drejtori Viktor Dimovski.

Ose me fjalë të tjera, të na shpjegojë se si është e mundur që çdo i dyti kriminel botëror të ketë pasaportë dhe nënshtetësi maqedonase?

✅ Утрово свикав итна Седница на Комисијата за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и Агенцијата за…

Posted by Љупчо Пренџов / Ljupco Prendjov on Monday, November 14, 2022

Related posts

Pa ujë nesër disa rrugë në Çair

Z.H

Seancë e Komisionit të Kuvendit pr mbikëqyrje të zbatimit të masave për ndjekjen e komunikimeve

Z.H

Akademi solemne me rastin e Ditës së alfabetit të gjuhës shqipe

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More