Agjencia Zhurnal.mk.

Në vendkalimin kufitar Tabanocë pritet 30 – 45 minuta

Shkup, 2 shtator  – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë kryesisht në rrugë të thata. Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimin kufitar Tabanocë ka pritje 30-45 minuta, ndërsa në vendkalimet e tjera nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

 

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Nuredini: Kanioni i Matkës mund të bëhet destinacion kryesor eko-turistik

Z.H

Mickoski: Është nënshkruar EFET kontratë për prokurimin e gazit, nuk do ta mbështesim ligjin EMV-së

Z.H

Në Kuvend tryezë e rrumbullakët për njohje juridike të gjinisë

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More