Agjencia Zhurnal.mk.

Në Tetovë vendosen kontejnerë të rinj për mbeturina dhe tabela informuese

Tetovë, 11 shkurt – Komuna e Tetovës dhe kompania Saubermacher, konform marrëveshjesh për PPP kanë filluar me përmirësimin e infrastrukturës së menaxhimit të mbeturinave në qytetin e Tetovës. Si pjesë e kësaj marrëveshje, janë vendosur kontejnerë të rinj për mbeturinat dhe tabela informuese nëpër qytet.

Kjo paraqet një hap pozitiv drejt zgjidhjes së problematikave të trashëguara dhe drejt krijimit të një mjedisi më të qëndrueshëm për të gjithë banorët e Tetovës.

Puna e vazhdueshme dhe bashkëpunimi i ngushtë mes Komunës së Tetovës dhe kompanisë Saubermacher tregon një përkushtim të përbashkët për të përmirësuar cilësinë e jetës në qytetin tonë.

Related posts

Aleksandër Vuçiq, po shqetësohet se po humb BDI-ja e Ali Ahmeti

Xh M

Bytyqi: Pagat në sektorin publik janë rritur me 70 për qind në mesatare që nga viti 2016

Xh M

7 vendet e Bashkimit Evropian me letër Brukselit: Përshpejtoni integrimin e Ballkanit

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy