Agjencia Zhurnal.mk.

Në Shuto Orizare hapet ordinanca e re gjinekologjike, do të trajtojë rreth 8000 gra

Shkup, 10 nëntor – Sot në poliklinikën në Shuto Orizare është hapur ordinanca e re gjinekologjike me çka dotë zgjidhet problemi afatgjat për banoret e kësaj komune, të cilat vazhdimisht kanë patur probleme me gjinekologë, sapo vinte ndonjë gjinekolog, brenda disa muajve ikte pa asnjë paralajmërim, informon Zhurnal.

 

Siç njofton ministri Sali, mjeku tashmë ka lidhur kontratë me Fondin e Sigurimeve Shëndetësore dhe këtu do të jetë gjinekologu amë për gratë nga Komuna e Shuto Orizarës.

Kjo ordinancë gjinekologjike do të ofrojë trajtim për rreth 8000 gra nga ky rajon.

Related posts

Telma: Krahu i Strumicës u largua nga LSDM, krahu i Shkupit u kthye

I Z

Brigada e zjarrfikësve “Bajram Miftari” në Çair bëhen me shkallë 24 metërshe për intervenime

Z.H

Bilalli: Ta shfrytëzojmë presionin ndaj Bullgarisë për shkak të Ukrainës

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More