Agjencia Zhurnal.mk.

Në Shkup janë sanksionuar 173 vozitës, 46 për shpejtësi tej normave të lejuara

Shkup, 13 gusht – Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (12.08.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit. Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 173 masa, nga të cilat 46 sanksione për ngasje me shpejtësi të lejuar, 17 masa për drejtim të automjetit pa patentë shofer, 9 sanksione për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave, 18 masa për drejtim të ngasjes me shpejtësi të lejuar. ndikimi i alkoolit.

Gjashtë masa janë vendosur për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, katër sanksione për mospërdorimin e rripit të sigurimit, katër masa për kalimin e sinjalit të mbyllur (drita e kuqe)…

Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

Related posts

Gratë në “luftë” për mbijetesë nga meshkujt!

I.A

Uji për pije në Shkup është i sigurt dhe mikrobiologjikisht cilësor

D V

Nxënës, shokë, prindër, qytetarë nënshkruhen në Librin e zisë në SHF “Johan Hajnrih” – Pestaloci” për të ndjerën Vanja Gjorçevska

D V