Agjencia Zhurnal.mk.

Në Ohër deri në ora 11 kanë votuar 17,7 për qind, në Debërcë 18 për qind e personave me të drejtë vote

Ohër, 31 tetor – Votimi në rrethin e dytë të Zgjedhjeve lokale në të gjitha vendvotimet në Ohër dhe Debërc, sipas komisioneve komunale zgjedhore, zhvillohet pa pengesa. Qytetarët e dy komunave zgjedhin kryetar të ri komune.

 

Sipas të dhënave të KKZ-së, në Ohër deri në orën 11:00 kanë dalë 17,7 për qind e të regjistruarve me të drejtë vote, ndërsa në Komunën e Debërcës deri në orën 11 kanë votuar 18 për qind e qytetarëve.

Në Komunën e Ohrit janë të regjistruar gjithsej 52.426 qytetarë me të drejtë vote, të cilët të drejtën e votës e ushtrojnë në 88 vendvotime, ndërsa në Komunën e Debërcës të drejtë vote kanë 4.350 persona që votojnë në 28 vendvotime 

Related posts

Këshilli i ambasadorëve e përshëndet përkrahjen për perspektivë evropiane të vendeve të Ballkanit Perëndimor

Z H

Regjistruesit nuk dalin edhe sot në terren! Apostol Simovski: Qeveria do të jep detaje

N E

MSH: Gostivari dhe Dibra qytetet me më pak të vaksinuar

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More