Agjencia Zhurnal.mk.

Në Manastir, deri në orën 15:00 dalja është 41,68 për qind, ndërsa në Demir Hisar 64,03 për qind

Manastir, 31 tetor – Në komunat e Pellagonisë, Manastir dhe Demir Hisar vazhdon procesi zgjedhor për kryetar të komunës në kuadër të rrethit të dytë të zgjedhjeve lokale.

 

Në territorin e Komunës së Manastirit, të drejtë vote kanë 80.882 persona, në 170 vendvotime deri në orën 15:00 votuan 41,68 për qind e banorëve të evidentuar në Listën e vetme zgjedhore.

Në territorin e Komunës Demir Hisar votohet në 36 vendvotime. Të drejtë vote kan[ 6.959 persona të evidentuar në Listën e vetme zgjedhore, ndërsa deri në orën 15:00 votuan 64,03 për qind e qytetarëve me të drejtë vote. 

Related posts

Lajm i fundit: 10 viktima dhe 511 të infektuar me Covid 19 në RMV

I Z

Milanoviq: Të mos i vendosen kushte të pamundshme Maqedonisë

D V

Pendarovski: Fakulteti juridik duhet t’i adresojë çështjet më të rëndësishme të kohës moderne

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More