Agjencia Zhurnal.mk.

Në Kuvend seanca të Komisionit ligjdhënës-juridik dhe Komisionit për çështje ekonomike

Shkup, 10 nëntor – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut seanca sot do të mbajnë Komisionit për Çështje ekonomike dhe Komisionit ligjdhënës-juridik.

 

Në rend dite të seancës së 16-të të Komisionit kuvendor për çështje ekonomike është vetëm një pikë – Propozim-ligji për ndryshimin e ligjit për ndërmarrjet publike.

Komisioni Ligjdhënës-juridik do t’i mbajë dy seanca. Në seancën e 50-të në rend dite janë më shumë pika, në mesin e së cilave janë Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për revizion të instrumentit për ndihmë inkuadruese (IPA), Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për procedurë tatimore dhe Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kontribute nga sigurimi i obligueshëm social.

Në rend dite të seancës së 153-të është Komisioni kuvendor Ligjdhënës-juridik janë Propozim-vendimi për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut për pjesëmarrje në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian “ALTEA”, në Bosnjë e Hercegovinë dhe Propozim-ligji për ndryshimin e ligjit për ndërmarrjet publike.

Related posts

Sela ofendon Alternativën: Gjesti i tyre ishte pervers

D V

Protestë e mjekëve amë, kërkojnë rritjen e çmimit të pikëve për pacientë

Z.H

Vigenin: Nuk ka asgjë të re lidhur me Maqedoninë, s’ka nevojë për deklaratë të re

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More