Agjencia Zhurnal.mk.

Në Komunën e Gosativarit deri në orën 13:00 për të votuar kanë dalë mbi 15 mijë qytetarë

Gostivar, 31 tetor – Votimin në komunën e Gostivarit në pjesën e parë të ditës e karakterizoi dalja e madhe në krahasim me rrethin e parë të zgjedhjeve lokale.

 

Deri në orën 13:00 në vendvotime të drejtën e votës e shfrytëzuan 15.236 qytetarë (18,81%). krahasuar me mesataren në terminin e njejtë të rrethit të parë, dalja është më e madhe për mbi 5 për qins (atëher kishte përafërsisht 11 mijë).

Daljen e rritur e konfirmuan edhe kandidatët për kryetarë të Komunës dhe shtabet e tyre zgjedhore.

Në komunën fqinje, Vrapçisht, deri në orën 13:00 në 39 vendvotie dolën 4.295 qytetarë nga 26.383 votues të regjistruar (16,29 për qind).

Related posts

Ekspertët bullgarë sqarojnë: Shenja ka qenë e vendosur gabimisht në rrugë! (Foto)

I Z

Përfundoi dita e dytë e debatit për Propozim-buxhetin e vitit 2022 të Komisionit për Financim dhe Buxhet

D V

Në vendkalimet kufitare nuk pritje të gjata për hyrje dhe dalje në Maqedoni

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More