Agjencia Zhurnal.mk.

Në gusht 88,7 për qind e konsumit të rrymës nga prodhimi vendor

Shkup, 25 tetor – Zhurnal.mk – Vendi në gusht të këtij viti gjithsej shpenzoi 586.691 megavat orë energji elektrike, 36,924 milionë metra kub normal gaz natyror, 413.040 tonë thëngjill dhe 112.231 tonë produkte të naftës.

 

Sipas të dhënave të Entit shtetëror për statistika, 88,7 për qind e energjisë së shpenzuar elektrike është nga burime vendore, ndërsa 97,12 për qind nga konsumi i përgjithshëm i thëngjillit janë përdorë për prodhim të rrymës.

Related posts

123 milion euro të paguara tek përmbaruesit nga firmat dhe qytetarët gjatë vitit 2020

Z H

TEC Manastiri sërish nuk prodhon rrymë

Z H

Despotovski: Rritja e eksportit nga zonat për 56 për qind është shenjë se po tejkalohen pasojat e krizës

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More