Agjencia Zhurnal.mk.

Në Gostivar deri në orën 9 jehona në votime 2.19, në Vrapçishtë 1.58, në Mavrovë dhe Rostushë 3,43 për qind

Gostivar, 17 tetor – Problemet me aparatet për leximin e gjurmëve të gishtit që u paraqitën në orët e mëngjesit janë tejkaluar dhe votimi në komunën e Gostivarit po zhvillohet pandërprerë. Nga gjithsej 80.050 qytetarë, në votim kanë dalë 1.777, që është 2,19 për qind, informoi nënkryetarja e KKZ Gostivar, Ajshe Osmani.

 

Në KKZ Vrapçisht  janë deklaruar 1.58 për qind, gjegjësisht 416 qytetarë nga gjithsej 26.383 qytetarë të regjistruar.

Nga KKZ Mavrovë dhe Rostushë në të gjitha 39 vendvotimet kanë dalë 3.43 për qind nga 10.144 persona me të drejtë vote. 

Related posts

MSH: Nuk është konfirmuar se në Strugë ka Omicron

D V

Greqia shpreh ngushëllime për tragjedinë në Tetovë

N E

Tetova mbulohet nga bora.Në Malësi trashësia e saj gati 1 metër

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More