Agjencia Zhurnal.mk.

Në Gjevgjeli dalja deri në ora 11 afër 20 për qind

Gjevgjeli, 31 tetor – Në 36 vendvotime në Komunën e Gjevgjelisë, të drejtën e votës deri në ora 11 e kanë shfrytëzuar 3.767 qytetarë ose 19,75 për qind nga numri i përgjithshëm i të regjistruarve në listën zgjedhore, konfirmoi Mitko Rizov, kryetar i Komisionit zgjedhor komunal – Gjevgjeli.

 

Për vijimin e deritanishëm të procesit zgjedhor në rrethin e dytë të Zgjedhjeve lokale, Rizov tha se në asnjë vendvotim deri tani nuk është paraqitur kurrfarë problemi dhe se shpreson se qytetarët me dinjitet do të votojnë deri në mbylljen e vendvotimeve në ora 19. 

Related posts

Mbledhje të katër komisioneve kuvendore

D V

Shkup, sot regjim i posaçëm i komunikacionit

Redaksia

Riatdhesohen luftëtarë të huaj dhe anëtarë të familjeve të tyre, shtetas të Republikës së Maqedonisë së Veriut

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More