Agjencia Zhurnal.mk.

Në Dibër rivotohet në një vendvotim

Dibër, 31 tetor – Në Dibër sot nuk ka rreth të dytë të votimit, por rivotohet vetëm një vendvotim.

 

Bëhet fjalë për vendvotimin 0543 I cili është vendosur në Shkollën e mesme komunale “28 nëntori”.

“Vendvotimi është hapur në ora 07:00 dhe votimi zhvillohet pe problem. Votimi përsëritet edhe për kryetar komune dhe për këshilltarë. Në listën e vetme zgjedhore janë të regjistruar 777 persona me të drejtë vote”, deklalroi Rilind Hasa, kryetar I Komisionit komunal zgjedhor.

Votohet për tre candidate për kryetar komune dhe për pesë lista të këshilltarëve, të propozuar nga subjektet politike.

Në rrethin e parë të drejtë vote realizuan 484 persona. 

Related posts

Në Dibër zvogëlohet numri i pacientëve të hospitalizuar me Kovid-19

D V

Sa janë të sigurta spitalet modulare në Maqedoninë e Veriut? Drejtorët refuzojnë të flasin

N E

Për tre muaj mbi një mijë qytetarë të Maqedonisë kanë aplikuar për pasaporta të Maqedonisë në Bon të Gjermanisë

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More