Agjencia Zhurnal.mk.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 2341 raste të reja me koronavirus, ndërsa kanë vdekur 21 persona

Shkup, 25 janar – Sipas të dhënave të Institutit për Shëndet Publik, në 24 orët e fundit janë bërë 6.193 teste, ndërsa janë regjistruar 2341 raste të reja me Kovid-19. Nga numri i përgjithshëm i personave pozitivë, janë riinfektuar  308 persona,  janë regjistruar 21 persona të vdekur dhe 1470 të shëruar.

Nga numri i përgjithshëm i personave pozitivë  1146 janë nga Shkupi, Manastiri – 185, Kavadari – 115, Kumanova – 101, Velesi – 92, Tetova – 74, Prilepi – 72, Gjevgjelia – 65, Gostivari – 49, Kërçova – 45, Ohri dhe Negotina – nga 43, Vallandova – 31, Radovishi – 29, Resnja – 28, Koçani – 27, Strumica dhe Struga – nga 25, Shtipi – 20, Dellçeva – 17, Sveti Nikolla – 16, Bogdanci – 15, Vinica – 10, Kriva Pallanka, Berova dhe Demir Kapia – nga 9, Demir Hisari – 8, Kratova dhe Pehçeva – nga 6, Makedonski Brodi dhe Makedonska Kamenica– nga 5, Krusheva – 4, Probishtipi – 3, Dibra dhe Dojrani – nga 2.Janë regjistruar 1.470 pacientë të shëruar nga: Shkupi – 768, Manastiri – 115, Prilepi – 98, Kumanova – 82, Strumica – 55, Velesi – 40, Tetova – 34, Kavadari – 33, Gostivari – 27, Shtipi dhe Kriva Pallanka – nga 26, Kërçova – 22, Koçani – 20, Sveti Nikolla – 18, Negotina – 15, Gjevgjelia dhe Resnja – nga 14, Radovishi – 13, Dellçeva dhe Krusheva – nga 10, Probishtipi -6, Vinica dhe Demir Hisari – nga 5, Vallandova dhe Bogdanci – nga 4, Kratova dhe Makedonski Brodi – nga 2, Ohri dhe Demir Kapia – nga 1.Gjatë 24 orëve të fundit, janë regjistruar 21 persona të vdekur: 10 të vdekur nga Shkupi (51, 68, 73, 76, 78, 78, 78, 86, 91 dhe 95), nga 2 nga Tetova (66 dhe 79), Velesi (74 dhe 83) dhe nga një person i vdekur nga Gjevgjelia (82), Kavadari (52), Kriva Pallanka (74), Kumanova (81), Makedonska Kamenica (88), Ohri (74) dhe Strumica (57). Personat e raportuar kanë vdekur në kushte spitalore.Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë Kovid-19 nga Termini Im, është raportuar një person i vdekur, nga Shtipi (83), me datë të vdekjes më  19.01.2022 në kushte spitalore. Në mënyrë shtesë nga ana e SP Gjevgjeli janë raportuar 4 persona (nga dy nga Dojrani dhe Gjevgjelia). Personat e vdekur janë të moshës prej 74 – 91 vjeç. Kanë vdekur në dy javët paraprake. Të gjithë kanë vdekur në kushte spitalore.Nga numri i përgjithshëm i të vdekurve (n=22), tetë persona janë vaksinuar plotësisht, ndërsa te 23 janë regjistruar komorbiditete.Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.755.926  testime të KOVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID që nga fillimi i epidemisë është 259.328, numri i të shëruarve është 230.206, numri i të vdekurve është 8.240 dhe numri i rasteve aktive është 20.856. 

Related posts

Fletarrest ndërkombëtar për Anxhelo Gjorgjievski për vrasjen e hendbollistit Denis Tot

Xh M

PDSH mbajti tubim në Nëndegën 1

Xh M

Osmani për NOVA-n bullgare hodhi poshtë teoritë se tragjedia në autostradën Struma ishte inskenuar për ta detyruar Bullgarinë t’i thotë “po” RMV në rrugën drejt BE-së

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More