Agjencia Zhurnal.mk.

Ndërprerje të shërbimeve të Telekomit për shkak të kabllove të dëmtuara gjatë punimeve ndërtimore

Shkup, 17 gusht – Kabllot e dëmtuara në lokacione të ndryshme, të shkaktuara nga punimet ndërtimore të palëve të treta, janë shkak për problemet teknike për shkak të të cilave shfrytëzuesit e shërbimeve të Telekomit të Maqedonisë  nga mëngjesi po përballen  me ndërprerje në trafikun e internetit dhe linjave telefonike celulare dhe fikse.

 “Për momentin po përballemi me pengesa teknike, për shkak të kabllove të dëmtuara në lokacione të ndryshme, të shkaktuara nga punimet ndërtimore të palëve të treta. Ekipet tona punojnë intensivisht në terren. Kërkojmë falje për shqetësimin”, theksohet në njoftimin e shkurtër të Telekomit të postuar në faqen e tyre në Fejsbuk.

Related posts

“Zgjedhjet”, Kovaçevski: Nesër ftesë partive, të hënën takimi i liderëve!

Xh M

Trençevska: Masat kundër krizës mbulojnë mbi 187,000 pensionistë

Xh M

Takim mes Kuvendit studentor të UKM-së dhe MASH-it: Vakt javor i subvencionuar, pagesa retroaktive e bursave deri më 15 dhjetor

Xh M