Agjencia Zhurnal.mk.

Ndërprerje të furnizimit me ujë në disa lagje në Qendër

Shkup, 27 tetor – NP “Ujësjellës dhe kanalizim” Shkup njofton se, për shkak të një defekti rrugor në bulevardin “Makedonska Kosovska Brigada” pn, tek Stovarishte, sot prej orës 09:00 pa ujë do të mbesin shfrytëzuesit e rrugëve “376”, “Samoilova”, “Banatska”, pastaj Ambasada amerikane, Ambasada turke dhe rruga “Joakim Kërçoski”.

 

Furnizimi me ujë do të ndërpritet deri në riparimin e defektit.

Related posts

Përgatitje për digjitalizimin e gjykatave në Maqedoni, pritet rritja e transparencës

D V

Marrëveshje për partneritet strategjik të trupave rregullatorë për revizion të Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

D V

Pendarovski dekoroi Stefanovskin, Haxhimanov, Nesimin dhe Mukaetov për kontributet në jetën e përgjithshme në RMV

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More