Agjencia Zhurnal.mk.

Ndërprerje e planifikuar e energjisë elektrike në pjesë të Shkupit

Shkup, 16 korrik – Për shkak të realizimit të projektit për rikonstruim dhe modernizim të trafostacionit 110 kV “Vasill Gllavinov” nga ana e ekipeve të Elektrodistribuimi, të dielën (18 korrik) në periudhën nga ora 04 deri në ora 06 të mëngjesit, pa furnizim me energji elektrike do të ngelin pjesë të disa komunave të Shkupit, përkatësisht:

 

SHKUP– BUTEL, konkretisht: Komuna Butel, Butel 1, Butel 2, Rasadnik, vendbanimi Vizbeg, zona industriale Vizbeg, vendbanimi Kuçevishka Bara,
SHKUP – SHUTO ORIZARE, konkretisht: vendbanimi Shuto Orizari, burgu i Shutkës
SHKUP – ÇAIR, konkretisht: vendbanimi Shkup – Sever, Topaana, Fushë Topanë, pjesa më e madhe e komunës së Çairit,
SHKUP – KARPOSH, konkretisht: Momin Potok.

Related posts

Mësimdhënësit e pavaksinuar në Tetovë duhet të sjellin test negativ çdo 3 ditë

Z.H

Vrapçisht, PDT do ta mbështes Isen Shabanin në raundin e dytë

Redaksia

LSDM: Mickoski gënjen madje edhe kur të gjithë janë orientuar ndaj hyjnores

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More