Agjencia Zhurnal.mk.

Ndërprerja e internetit godet disa nga faqet kryesore të lajmeve

Disa faqe të rëndësishme në internet dolën jashtë funksionimit pas një ndërprerjeje të shërbimeve nga ana e kompanisë “Fastly”, e cila merret me depozitimin e të dhënave në servera.

 

Mes faqeve të prekura ishin ajo që i takon rrjetit televiziv të lajmeve “CNN”, faqja britanike e lajmeve “The Guardian”, ajo e gazetës amerikane “New York Times”, platforma amerikane e transmetimeve të drejpërdrejta në internet “Twitch” si dhe faqja në internet e qeverisë britanike.

Të gjitha faqet e prekura nisën të funksionojnë normalisht brenda disa orësh.

Kompania “Fastly” tha se ka identifikuar problemin dhe se janë marrë masa për ta zgjidhur.

Related posts

Rregullatori i BE-së autorizon vaksinën Pfizer për fëmijët 5-11 vjeç

N E

Marina amerikane shpëton dy iranianë në Detin e Omanit

D V

Ishte duke u përgatitur për fluturim, papritmas “arrestohet” – gjithçka filloi shkaku i një problemi matematikor

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More