Agjencia Zhurnal.mk.

Ndarje e Shkresave për humanizëm dhe statujave me imazhin Nënës Terezë

Shkup, 15 dhjetor – Shoqata civile “Shkupjania Nëna Terezë” sot në Shtëpinë përkujtimore të Nënës Terezë do t’i ndajë solemnisht Shkresat e sivjetshme për humanizëm dhe statujave me imazhin Nënës Terezë.

 

Fituesit e sivjetshëm të mirënjohjeve janë SPQ “8 Shtatori” – Shkup, Klinika universitare për mjekësi fizikale dhe rehabilitim, Pika e vaksinimit për Kovid në Poliklinikën “Bukuresht”, Shoqata e infermiereve, teknikë, obstretër dhe infermiere stomatologjike “Për ne: IPSH Ordinanca për mjekësi familjare dhe të përgjithshme në Komunën e Gazi Babës dhe Shoqata për mbështetje të përgjithshme, integrim dhe risocializim i personave në rrezik social “CSI LINK”.

Solemniteti do të mbahet konform protokolleve, ndërsa në të do të performojnë artistët e njohur maqedonas Dragan Mihajllovski dhe Serafina Fantauzo

Related posts

Maqedoni, nga gushti deri në shtator janë infektuar mbi 40 mijë persona me coronavirus

D V

Për zgjedhjet lokale akreditohen 1045 vëzhgues dhe përkthyes vendorë dhe të huaj

D V

Lazim Destani sërish në mbështetje të shëndetësisë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More