Agjencia Zhurnal.mk.

Nata finale e “Gusht N’fest”/ Elektrizohet atmosfera në Gramsh

“Gusht N’fest” përmbyll sonte aktivitetin e saj të zhvilluar prej 5 ditësh.

Mijëra vizitorë të ardhur nga qytete të ndryshme të Shqipërisë, por edhe nga jashtë vendi u mblodhën në Gramsh, ku festuan nën tingujt e muzikës shqiptare dhe shijes së birrës Korça, e cila është sponsori dhe pija ekskluzive e festës.

Këngëtarë të muzikës kanë mbajtur të elektrizuar festën.Patjetër në “Gusht N’fest” në Gramsh nuk ka munguar “Birra Korça”, e preferuara e pjesëmarrësve. Qindra e mijëra qytetarë shijuan birrën e parë shqiptarë, “Birrën Korça”.

Related posts

Engjëll Berisha, artisti i idealeve

D V

Kush ishte Mirush Kabashi

Xh M

E kam zili kur dikush në “banesën e fundit” përcillet me: “Për nder ka qenë burrë shumë i mirë”!

D V