Agjencia Zhurnal.mk.

MSH: Gostivari dhe Dibra qytetet me më pak të vaksinuar

Sipas të dhënave të fundit, më shumë vaksinim nga në Komunën e Negotinës 63.4%, Kavadari 62.3% dhe Ohri 61.4%, ndërsa më pak ka në Gostivar me 30.5% dhe Dibër me 31.7%, njoftojnë nga MSH.

Në Gjevgjeli ka 59.8%, Berovë 56%, Resnjë 57.2%, Manastir 55.8%, Resnjë 57.2%, Pehçevë 53%, Krushevë 52.3%, Vallandova 53.3%, Shtip 51.9%, Probishtip 50.5%.

Në përqindjen nga 40-50% që janë vaksinuar me të paktën një vaksinë janë Demir Hisari, Velesi, Sveti Nikole, Koçani, Dellçeva, Kriva Pallanka, Struga, Prilepi, Makedonski Brod dhe Shkupi, ndërsa në përqindjen nga 30-40% janë Kërçova, Vinica, Kumanova, Kratova, Strumica, Tetova, Radovishi.

Related posts

Komuna e Gostivarit miratoi Planin aksional për personat me nevoja të veçanta

Z.H

Gjykimi për rastin “Parcelat në Vodno” vazhdon më 18 shkurt

Z.H

Maqedoni, letërnjoftimet do të jepen edhe gjatë fundjavës

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More