Agjencia Zhurnal.mk.

MPJ: Reagim ndaj porosive nënçmuese në publik drejtuar fqinjëve tanë

Shkup, 2 korrik 2021– Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut e dënon çdo gjuhë të urrejtjes, pa dallim, veçanërisht kur deklaratat e pamenduara, të papërgjegjshme, si dhe porositë dhe kualifikimet u janë drejtuar shteteve fqinje.

 

Maqedonia e Veriut përpiqet për intensifikimin dhe thellimin e raporteve të mira ndërfqinjësore dhe shpreson se deklaratat e këtilla të izoluara dhe jo adekuate nuk do të hasin në mirëkuptim te qytetarët tanë.

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Related posts

Takim i Komisionit ndërqeveritar për mbrojtjen e pakicave midis Maqedonisë së Veriut dhe Kroacisë

D V

Sot pa ujë disa pjesë të Taftalixhes

D V

AUV: Konfirmohet rast i ri i murtajës afrikane

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More