Agjencia Zhurnal.mk.

MPJ i dërgoi reagim UEFA-s për përfaqësim joadekuat të FFM-së në sajtin e Shtëpisë Evropiane të Futbollit

Shkup, 4 korrik  – Ministria e Punëve të Jashtme njoftoi se ka dërguar reagim te UEFA në sajtin zyrtar të së cilës janë prezantuar federatat, krahas emrit FFM, kryetarit Muhamed Sejdini dhe sekretarit të përgjithshëm Filip Popovski janë shënuar me nacionalitet janë maqedonasverior.

 

“MPJ vazhdimisht mban llogari për përdorimin e saktë të emrit të shtetit, shtetësisë dhe përkatësisë etnike të qytetarëve të Maqedonisë. Siç kemi reaguar në mënyrë adekuate te të gjitha mediat, etnitetet, etj, të cilat gabimisht kanë përdorur termet, ashtu reaguam dhe te UEFA, duke kërkuar përdorim korrekt të këtyre termeve, sipas Kushtetutës dhe letërnjoftimit të vendit në Kombet e Bashkuara”, thonë nga Ministria e Punëve të Jashtme

Related posts

Mitreska: Politika monetare është një nga shtyllat e rimëkëmbjes së ekonomisë

D V

Jetë luksoze në qendër të Shkupit në Premium Rezidencë

Redaksia

Carovska: Propozim-ligji për tekstet shkollore sërish është hapur për sugjerime

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More