Agjencia Zhurnal.mk.

MPB-ja shqiptoi 176 sanksione për vozitje të shpejt

Shkup, 30 dhjetor – Në vijim të ditës së djeshme MPB-ja zbatoi kontrolle të përforcuara në territorin e Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se e lejuara, me çka janë sanksionuar 176 shoferë.

Siç kumtoi MPB-ja, prej tyre shtatë automjete kanë lëvizur me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se sa e lejuara, ndërsa një automjet ka lëvizur me mbi 70 kilometra në orë se shpejtësia e lejuar. Me çka, 44 shoferë kanë tejkaluar shpejtësinë në zonë të banuar, ndërsa 132 jashtë zonës së banuar.

Kontrollet e përforcuara vijojnë edhe në ditët e ardhshme. MPB apelon deri tek të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion të respektojnë rregullat e komunikacionit dhe rregulloret, që bashkërisht të kontribuojmë në rrugë më të sigurta.

Related posts

Akuzë kundër gostivarasit përshkak se shpërndau sëmundje ngjitëse nga kafshët

Z.H

Mjek nga Spitali i Psikiatrisë në Shkup gjendet i vdekur

D V

Arrestohen për vjedhje një 21 vjeçar nga Hasanbegu dhe një 16 vjeçar nga Shkupi

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More