Agjencia Zhurnal.mk.

Mjekët dhe profesorët universitarë përfshihen në listën e zyrtarëve për deklarim të pasurisë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme e ka miratuar Projektligjin për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave.

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se ky projektligj është paraparë dhe vjen si përgjigje ndaj historisë me korrupsion të zyrtarëve.

“Shumë zyrtarë janë pasuruar në mënyrë të pajustifikuar dhe të paligjshme”, ka thënë Kurti.

Zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu, ka shpalosur këtë projektligj para kabinetit qeveritar si dhe ka bërë të ditur se listës për deklarim të pasurisë i janë shtuar mjekët e licensuar dhe profesorët e universiteteve.

Related posts

Qeveria gjen shkelje ligjore në disa hidrocentrale

D V

Ambasadori gjerman: Duhet marrë hapa të menjëhershëm për të vendosur qetësinë në veri të Kosovës

D V

Kryesit e krimeve të luftës nuk mund të dënohen me më shumë se 20 vite, familjarët kërkojnë burgim të përjetshëm

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More